In 2017 gaf Jeroen Kraakman een dichtbundel uit: Als de dichter zingt.
Begin 2020 volgde zijn verhalenbundel: Donkere dagen Heldere nachten.
Beide zijn verschenen bij Godijn Publishing en te bestellen door hierboven op een link te klikken.
Liever een gesigneerd exemplaar? mail naar jeroen.kraakman @ gmail.com

Verhalen en gedichten van Jeroen Kraakman verschenen eerder in tijdschriften, kranten, gedichten- en verhalenbundels. Maandelijks schrijft hij gedichten voor de Peperbus en de Assendorper.

Donkere dagen Heldere nachten

In de verhalen van deze bundel lopen de zaken nooit zoals je wilt, of hoopt. Op een mooie, warme zomerdag kan de zon zomaar verduisteren. In koude, donkere nachten kan de schijnheilig veilige maan plots verdwijnen. Geluk, talent en zelfs liefde blijken geen vaste waarden te zijn. In de steeds veranderende wereld van Jeroen Kraakman is niemand veilig. Ook niet voor zichzelf. Verhalen uit deze bundel verschenen eerder in tijdschriften, kranten en verhalenbundels. In Donkere dagen, Heldere nachten zijn deze voor het eerst gebundeld, samen met enkele nieuwe verhalen en gedichten.

Recensies:
Ik zou het jammer vinden als lezers van magisch realistische verhalen en horrorverhalen deze bundel links zouden laten liggen (...) Ze zouden een schatkamer van origineel en persoonlijk genrewerk mislopen.
door: Johan Klein Haneveld

Het werk van Kraakman lezen en beleven is een ervaring die je bijblijft.
door: Jan Stoel

Als de dichter zingt

Reis mee door het leven van dichter Jeroen Kraakman. Gedichten over dromen, wensen en verlangens. Over dieren, groot en klein. Over vergankelijkheid en eeuwigheid, maar ook over tuinmannen en wereldkampioenen.

Geen paniek
Er is tijd genoeg
Het moment komt
Niet laat, dan vroegRecensies:
De gedichten van Kraakman zijn van een breekbare schoonheid. Juist door de eenvoud van de onderwerpen waarschijnlijk. Geen verheven, filosofische onderwerpen. Nee, zijn verzen gaan over de dingen van de dag. Het is een bundel om zo nu en dan opnieuw op te pakken en weer te genieten van de schoonheid die het herbergt.
Chapeau Jeroen Kraakman voor deze debuutbundel!

door: Hanneke Tinor-Centi / hanneketinorcenti.nl

Voor in de bundel staat een inhoudsopgave. Maar deze opgave van titels kan niet aangeven hoe overweldigd je door de schoonheid van de gedichten zult zijn tijdens het lezen. Ik las steeds enkele gedichten, om dan de bundel dicht te slaan en even later weer verder te lezen. Schoonheid lokt!
door: Mieke Schepens / Graag Gelezen

© 2007-2020 aaprijdtkever.nl is een project van Jeroen.
schrijver. stadsdichter van Zwolle. kaartenmaker. lees alles.